Онлайн поръчки чрез смартфон и мобилни устройства

Работа по онлайн поръчки на клиенти с мобилни устройства.

От началото на 2022 г. предлагаме нов начин на дистанционна работа по поръчки за да улесним клиенти, които ползват Интернет през мобилни устройства и освен електронна поща използват и съобщения чрез приложения (месинджъри) за смартфон и или таблет.

Формуляр за направената поръчка, направени от нас междинни и утвърдени за изработка крайни оферти и проекти, изпратени фактури и друга комуникация във връзка с изпълнение на поръчките Ви, се публикуват в нашия сайт в страници на поръчката, достъп до които имате само Вие и ако желаете – упълномощени от Вас лица.

Страниците за проекти по поръчки са достъпни с линк, който получавате със съобщение чрез смартфон / таблет с Вайбър, Телеграм, стандартен SMS или по електронна поща.

Този начин на работа позволява бърза и удобна съвместна работа по поръчките, независимо от мястото и времето, където Вие или ние се намираме.

Публикуваните в сайта проекти и документация по Ваши поръчки се съхраняват в Архив. За да достигнете до архива на Вашите поръчки щракнете името на фирмата си в който и да е от изпратените проекти.

Не е необходимо да идвате в офиса ни за да “работите с компютърен оператор” като наблюдавате и насочвате оператора, разработващ дизайна за поръчката на монитора на неговия компютър.

Вие насочвате и одобрявате изпълнението на Вашата поръчка като наблюдавате и насочвате работата по поръчката в дома или офиса си на Вашия собствен монитор или смартфон, намиращ се в джоба ви:-) Всъщност може да работим съвместно независимо къде се намирате, дори когато пътувате в страната и дори в чужбина, или пък сте в отпуск.

Защита на Вашите лични и професионални данни

Страниците с проекти по Ваши поръчки в нашия сайт са защитени от нежелан достъп на трети лица чрез уникален адрес на страницата с невъзможна за отгатване комбинация от текст и цифри. Страниците с проекти, чрез които работим съвместно с Вас, не се индексират и показват и при резултати от търсене в търсачките. Сигурността на Вашите данни е от най-важно значение за нас и е гарантирана.

Онлайн работа