Дизайн на уеб сайт за ВИНПРОМ-ТРОЯН АД

Уеб сайтът на ВИНПРОМ-ТРОЯН АД бе проект, който изискваше от нас няколко месеца работа, както по изграждане, така и за оптимизация за търсачки на сайта.

Сайтът бе изграден с Друпал и освен стандартните страници, представящи фирмата, има още електронен магазин, чрез който могат да се закупят онлайн всички продукти - прочутата троянска сливова ракия, други плодови ракии от ВИНПРОМ-ТРОЯН АД, алкохолни напитки, произведени от чешките производители РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК и Милан МЕТЕЛКА, ромове и ликьори на австрийската фирма STROH, десетки видове уникални натурални сиропи от световния лидер в производство на сиропи GIFFARD.

Електронният магазин бе изграден със системата Drupal Commerce. Използвани бяха общо 65 допълнителни модула за Друпал и Drupal Commerce.

Сайтът е с многоезикова поддръжка – на два езика - български и английски. Притежава административен панел, чрез който служители на фирмата поддържат сайта и онлайн магазина, следят и управляват направените поръчки.

Направихме оригинална нова тема за Друпал специално за този сайт. Дизайнът бе наша разработка в сътрудничество с ръководството на ВИНПРОМ-ТРОЯН АД и съобразно техните изисквания.

Спазени бяха изискванията за фирмен стил на компанията, стандартите относно употреба на лого, шрифтове и цветове.

Представеният проект е архивен и бе активен в периода 2017 – 2020 год. От началото на 2020 год. сайтът има друг дизайн, който не е наша разработка.

Изпълнение: 
Ноември 2016 – Януари 2017
Начална страница на сайта
Страница за сливови ракии
Страница за поръчка в електронния магазин