Изработка на баджове и табели

Предлагаме проектиране на графичен дизайн, печат и изработка на различни видове баджове, служебни карти и табелки с ламиниране или лазерно гравиране.

Ламинирани баджове и служебни карти

Ламинираните баджове и служебни карти или идентификационни карти, удостоверения, пропуски и др. се разпечатват с цветен дигитален печат на бял или цветен дебел картон, след което се ламинират.

За закрепване и носене на баджовете по Ваш избор се използват различни видове щипки, щипки с безопасни игли, с магнитно закрепване, текстилни ленти, шнурове и др.

Ламинирани табели

Ламинираните информационни табели се печатат върху бял или цветен картон и след това се ламинират двустранно с ламиниращо фолио със залепваща лента от едната страна, което позволява лесно и бързо монтиране на врати, витрини, табелки за работно време, указателни и информационни табели, надписване на щандове на изложения и др.

Изключително подходящи за табели с грамоти, удостоверения за квалификация, свидетелства, сертификати и референции от клиенти.

Ниска цена, бърза изработка, устойчиви на миене, почистване, дъжд и слънце, за вътрешна и външна употреба.

Баджове и табелки с лазерно гравиране

Предлагаме също ефектен графичен дизайн и изработка на пластмасови баджове и табели с лазерно гравиране, включително:

  • Табелки за входни врати на жилища, апартаменти и групови поръчки за жилищни входове и кооперации
  • Табелки за пощенски кутии на входове (вътрешни и външни), поставят се на пощенските кутии на входа, отвън и отвътре
  • Указателни и информационни табели за врати и помещения в офиси, кабинети на служители (Директор, Управител, Счетоводство, Каса), инвентарни табели и др.

Тези табели се изработват от плоскости ROWMARK - пластмасова основа с метализирана повърхност в различни цветове и текстури, отличават се с трайност и издържливост на външни влияния, ползват се за вътрешна и външна употреба.

Някои от плоскостите ROWMARK са тънки и гъвкави и позволяват монтаж на извити, заоблени повърхности (върху рекламни предмети, награди и др.)

Монтажът се извършва със самозалепваща лента или различни крепежни елементи и холдери.

Метализирани плоскости за изработка на табели ROWMARK

Плоскости за изработка на табели LaserMAX
Проект за табелки за пощенски кутии за вход на кооперация
Изработка на табелки за пощенски кутии за вход на кооперация