Как работим

Онлайн работа

ОРИОНА ДИЗАЙН работи онлайн. Поръчка или запитване може да направите по телефон или чрез формата за поръчки в страница Контакти.

За нас това не е временна карантинна мярка, работим онлайн със стотици постоянни клиенти и с наша собствена система за дистанционна работа още от 2008 година.

Пазим архив на всички Ваши изпълнени поръчки и следващия път може да направите повторна поръчка с едно обаждане по телефона.

Работа с клиенти, ползващи смартфон или таблет

Ако искате да направите поръчка или запитване чрез смартфон или таблет, прочетете как изпълняваме Онлайн поръчки чрез смартфон и мобилни устройства

Изпълнение на поръчки

Изделията се изработват след като одобрите оферта с начин на изработка и цена (когато няма обявена цена в сайта и е необходима калкулация) и графичен проект(и).

Проект(и) и оферта ще Ви изпратим след като направите поръчка в зависимост от избрания от Вас начин за комуникация - електронна поща, Вайбър или Телеграм съобщения, GSM съобщения.

Плащане

Ако не е договорено друго, плащането става с наложен платеж при получаване на поръчката в Еконт или Спиди, където може да платите в брой или с банкова карта.

Възможно е също плащане с банков превод, с десетцифрен код в каса на Изипей, чрез превод с ePay, а също така чрез Revolut или PayPal.

Издаваме фактури за плащане в брой, с наложен платеж или с банков превод. Цените в сайта и офертите са крайни - НЕ се начислява ДДС.

Доставки

Доставка за София и страната

Доставки за София и страната се извършват с Еконт или Спиди.

Безплатна доставка в района на жк Люлин

Извършваме безплатна доставка в района на жк Люлин (от 18 до 20 ч.).

Получаване на поръчката от наш офис в жк Люлин

Може да получите готовите изделия и от наш офис в Люлин 7 (в работното време).

Работно време

Всеки работен ден: от 10 до 18 часа. Почивни дни: от 10 до 16 часа.

Контакти

Свържете се с нас, направете запитване или поръчка чрез страница Контакти.