Комплексна услуга Бизнес старт

Комплeксна услуга Бизнес Старт - лого

ОРИОНА ДИЗАЙН се стреми да отговори на реалните практически нужди на малкия и среден бизнес като особено желаем да сме полезни на стартиращи новосъздадени фирми.

Затова предлагаме специална Комплексна услуга “Бизнес Старт” в помощ на новосъздадени и съществуващи фирми, в подкрепа на малкия и среден бизнес.

Получавате на изгодна цена едновременно всички основни елементи за да стартирате реклама на Вашата нова дейност - професионално лого, ефектни визитки, фирмен уеб сайт.

Офертата включва следните услуги:

  1. Графичен дизайн на лого на фирмата;
  2. Графичен дизайн и печат на визитки с лого. Цветни, двустранни, 120 бр;
  3. Изработка на уеб сайт на фирмата от тип сайт-визитка;
  4. Регистрация на адреса на фирмата в Гугъл карти;
  5. Безплатна регистрация на домейн (com, net, org, info, eu);
  6. Безплатен хостинг за сайт-визитка за 12 месеца.

Обща цена за Вашия бизнес старт

Общата цена е 600 (шестстотин) лева.

300 лв. аванс при възлагане на визитки с лого и изпращане на текстове и снимки за сайта (или съгласуване да бъдат разработени от нас) и 300 лв. при завършване на поръчката.

Цената е крайна, издаваме фактури, НЕ се начислява допълнително ДДС.

Нашата комплексна услуга Ви позволява да направите летящ старт на Вашия бизнес с най-важните елементи за съвременната реклама. Днес, когато всеки бизнес е онлайн, визитките само не са достатъчни, те са необходими най-вече за да отведат клиентите и партньорите Ви до Вашия сайт.

Вашата фирма и дейност трябва да се откриват и при търсене с Гугъл, при това по начин, който е управляван от Вас.

Получавате всички услуги от едно място и пестите време и средства за работа с различни доставчици.

Услугата е предназначена за новосъздадени фирми, сдружения и други организации, но от нея могат да се възползват всички наши настоящи и бъдещи клиенти, които все още нямат разработено лого и добър уебсайт.

Вашият сайт, предвиден с тази услуга, е от тип сайт-визитка и предполага като съдържание най-основна информация за Вашия бизнес и страница за контакти. Впоследствие този сайт може да се развива неограничено, както като съдържание, така и като дизайн и функционалност.

Подчертаваме също, че при разработката на сайтове ние не ползваме шаблони и темплейти. Вашият сайт ще бъде с оригинален и индивидуално разработен дизайн. Оптимизиран отлично за мобилни устройства и с добра базова оптимизация за търсачки

За въпроси и поръчка по телефона на комплексна услуга "Бизнес Старт:

Можете също да зададете въпроси, както и да направите поръчка онлайн.