Печат на стикери и етикети

Стикери, етикетиПроектираме и отпечатваме етикети от различни видове бели, цветни и декоративни (ефектни) хартии и картони, а също така стикери от самозалепваща хартия или ПВЦ фолио.

Самозалепващата хартия се ползва за стикери и етикети за вътрешна употреба, примерно етикети на стоки или надписи в помещения, а тези с ПВЦ фолио издържат на дъжд, слънце, механично въздействие и са подходящи за външна употреба - за автомобили, машини, съоръжения.

Пълноцветен дигитален печат на стикери и етикети в малки тиражи.

Пълноцветен офсетов печат на стикери и етикети в средни и големи тиражи.

Стикерите от бяло ПВЦ фолио се отпечатват със ситопечат или пълноцветен дигитален печат.

Стикерите от цветно ПВЦ фолио се отпечатват със ситопечат.

Етикети и стикери с неправоъгълна форма - кръгли, овални, многоъгълни, с произволен дизайн. Малки количества се произвеждат с режещ плотер, а големи - с щанцоване.

За производство на етикети и стикери с неправоъгълна форма проектираме и изработваме щанци.

Стикери за сухи (релефни) печати

Изработваме стикери за сухи печати с разнообразна форма - кръгли, звездообразни, правоъгълни. Стикерите за сухи печати се изработват от матово цветно ПВЦ фолио, което създава ефектен релефен отпечатък.

stikeri-suh-pechat.png

Стикери от цветно ПВЦ фолио

Цветното ПВЦ фолио често се ползва за изработка на стикери за външна или вътрешна употреба, както и за стикери за сухи печати. Предпочита се заради ярките и наситени цветове, които не могат да бъдат създадени чрез отпечатване. Всеки цвят има два вида - гланциран или матов.

Печат върху цветно ПВЦ фолио се извършва само със ситопечат защото мастилата за ситопечат са непрозрачни и цветът им не се променя от цвета на фолиото под надписа.

В долната таблица може да изберете цвят на ПВЦ фолио за изработка на стикери, етикети и на стикери за сухи (релефни) печати.

В таблицата са показани само цветни ПВЦ фолиа.
Разполагаме също така и с бяло и прозрачно ПВЦ фолио.

Цветове ПВЦ фолио за изработка на стикери

За повече информация, моля обадете се или изпратете запитване.