Изработка на Сайт-визитка

Сайт - визитка

Защо сайт-визитка?

Помните ли кога последно сте ползвали телефонен указател? А знаете ли защо вече не се печатат телефонни указатели?

Защото Интернет промени живота ни! Ако днес някой иска да се свърже с Вас няма да рови телефонния указател, а ще потърси фирмата Ви с Гугъл.

Сайтът-визитка е първа крачка в модерния бизнес. Чрез него всеки клиент ще може да намери сайта Ви в Интернет 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

За разлика от печатните визитки, сайт-визитките никога не свършват, няма как да ги забравите при среща и клиентите не могат да ги загубят :-). Вашият бизнес денонощно е на един клик разстояние чрез всеки компютър или смартфон с Интернет.

Съдържание на сайта визитка

Изработката на сайт-визитка включва:

 • Създаване на лого или векторизиране на съществуващо лого

 • Оригинален индивидуален уеб дизайн, (ние не ползваме готови шаблони)

 • Описание на дейността до 25 уеб страници

 • Галерия с предоставени от Вас снимки (до 50 бр.)

 • Страница за контакти с форма за изпращане на съобщения

 • Базова оптимизация за търсачки

 • Регистрация на име на бизнес, адрес, телефон и работно време в Гугъл карти

 • Поместване на картата на Гугъл карти в страницата за контакти на сайта

 • Инструмент за статистика за да следите посещенията в сайта

 • Регистрация на сайта в Конзолата за търсене на Гугъл

 • Безплатен домейн и хостинг за 12 месеца

Сайтът е с лек дизайн и оптимизиран код, позволяващ максимална скорост на зареждане на страниците при достъп от всякакви, дори по-стари и по-бавни устройства или при бавна Интернет връзка. Всички имат лесен достъп до сайта Ви и бавното зареждане не отблъсква част от посетителите.

Сайтът е с мобилен дизайн, оптимизиран за смартфони и други мобилни устройства, но същевременно с перфектен дизайн и за голям монитор и дори телевизор, свързан с Интернет. Знаете ли че днес над 75-80% от посетителите достъпват сайтовете през смартфони и мобилни устройства?

И знаете ли, че скоростта на зареждане на сайта както и достъпността и четливостта на сайта при достъп със смартфони и мобилни устройства е решаващ фактор за това на каква позиция ще покаже Гугъл сайта Ви в резултатите от търсене? Сайтове, които са бавни или с лош мобилен дизайн нямат въобще шанс да бъдат показани в резултати от търсене!

Възможности за развитие на сайта

Сайтът визитка е динамичен сайт с минимално съдържание, което Ви позволява да стартирате своя сайт на ниска и приемлива за начинаещ бизнес цена. Сайтът е изграден със съвременна система за управление на съдържание (CMS), която позволява неограниченото му развитие.

На следващ етап в сайта могат да се добавят още секции и нови страници, блог, форум, новини, каталог, електронен магазин, регистрация на клиенти и потребители в сайта, административен панел за да качвате и редактирате сами съдържанието на сайта и много други.

Домейн и хостинг

При поръчка на сайт-визитка получавате безплатно едногодишен хостинг и регистрация на домейн от типа: com, net, org, biz, info, eu.

Индивидуална конфигурация и цена на сайта

Посочените по-долу примерни сайтове и описаните в началото характеристики са примерни. Възможни са други конфигурации на брой страници, функции, модули, оформление и цена на сайта според нуждите и възможностите на клиента.

Изработка на сайт-визитка с пакет Бизнес старт

Оферта с конкретна точна цена и с стандартни параметри за сайт-визитка, предназначен за стартиращ малък бизнес или свободна професия ще намерите в нашата оферта за пакет Бизнес старт.

Примерни сайтове от тип “Сайт-визитка”, изработени от нас