Изработка на Сайт-визитка

Сайт - визитка

Защо сайт-визитка?

Помните ли кога последно сте ползвали телефонен указател? А знаете ли защо вече не се печатат телефонни указатели?

Защото Интернет промени живота ни! Ако днес някой иска да се свърже с Вас няма да рови телефонния указател, а ще потърси фирмата Ви с Гугъл.

Сайтът-визитка е първа крачка в модерния бизнес. Чрез него всеки клиент ще може да намери сайта Ви в Интернет 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

За разлика от печатните визитки, сайт-визитките никога не свършват, няма как да ги забравите при среща и клиентите не могат да ги загубят :-). Вашият бизнес денонощно е на един клик разстояние чрез всеки компютър или смартфон с Интернет.

Съдържание на сайта визитка

Изработката на сайт-визитка включва:

  • Оригинален индивидуален уеб дизайн
    (ние не ползваме готови шаблони или темплейти)

  • Описание на дейността в пет уеб страници

  • Галерия с предоставени от Вас снимки (10-20 бр.)

  • Страница за контакти

  • Защита на адреса за електронна поща от спам роботи

  • Форма за поръчки и съобщения

  • Безплатен домейн и хостинг за 12 месеца

Възможности за развитие на сайта

Сайтът визитка е динамичен сайт с минимално съдържание, което Ви позволява да стартирате своя сайт на ниска и приемлива за начинаещ бизнес цена. Сайтът е изграден със съвременна система за управление на съдържание (CMS), която позволява неограниченото му развитие.

На следващ етап в сайта могат да се добавят още секции и нови страници, блог, форум, новини, каталог, електронен магазин, регистрация на клиенти и потребители в сайта, административен панел за да качвате и редактирате сами съдържанието на сайта и много други.

Домейн и хостинг

При поръчка на сайт-визитка получавате безплатно едногодишен хостинг и регистрация на домейн от типа: com, net, org, biz, info, eu.

Сайтове - визитки, изработени от нас

Индивидуална конфигурация и цена на сайта

Посочените сайтове и характеристики са примерни. Възможни са други конфигурации на брой страници, функции, модули, оформление и цена на сайта според нуждите и възможностите на клиента.

За повече информация, моля обадете се или изпратете запитване.