Дизайн и печат на фирмени бланки

Печат на фирмени бланки

Предлагаме дизайн и печат на фирмени бланки в малки (до 300 бр.) и големи тиражи (над 1000 бр.), съответно с дигитален и офсетов печат.

Прецизно управление на фирмени цветове по Pantone.

Голям асортимент от ефектни и луксозни хартии.

Защо днес по-рядко се печатат фирмени бланки?

Производството на готови, отпечатани фирмени бланки намалява след масовото навлизане на цветни принтери в почти всеки офис.

Ако преди 10 години печатът на 1000-2000 и повече фирмени бланки беше редовна поръчка, то днес поръчки за печат на бланки в големи тиражи са редки.

Документите се съставят на компютър, разпечатват се с принтер и за служител с прилични умения за работа с текстообработваща програма не е трудно да създаде заглавна част, която да съдържа лого и адресни данни.

За тези, които не знаят, най-лесно това става като в заглавната част (header) на документа се постави таблица с невидими рамки и в нейните клетки се поместят лого, фирма, адрес, телефони и други необходими данни.

За да се направи обаче професионална и красива фирмена бланка са необходими повече умения. Оформлението с Word не е прецизно, тази програма за текстообработка не притежава достатъчно мощни инструменти за графичен дизайн, каквито има професионалният софтуер.

Файл с бланка за Word

Затова все по често получаваме поръчка за разработка на файл с бланка за Microsoft Word, която клиентите ползват за съставяне на представителни документи. Можем да разработим бланка и за друга текстообработваща програма, която Вие ползвате, например OpenOffice или LibreOffice.

Пратете ни лого, адресни данни, телефони, това, което искате да съдържа заглавната част на бланката. Ако нямате лого - проектираме и лого.

Разработваме заглавната част на бланката с професионален софтуер за графичен дизайн и го вграждаме като изображение във файл за Word или друга ползвана от Вас програма за текстообработка.

Предлагаме също и вграждане на воден знак в така изработената бланка, което прави документите Ви още по-представителни и красиви.

Както заглавната част, така и вграденият воден знак са защитени от случайно изменение - няма как неволно да ги промените, изтриете или разместите когато редактирате документите си.

Използваме изображения с висока степен на компресия или векторни, които запазват малък файловия размер на Вашите документи

Ще Ви изпратим по електронна поща два красиво оформени файла - темплейти, който може да ползвате за създаване на впечатляващи оферти, писма и други служебни документи.

Единият файл ще Ви служи за разпечатки с цветен принтер, вторият - с черно-бял принтер.

Галерия с образци на фирмени бланки

Вижте образци на изработени от нас бланки. Данните за контакт са променени за да предпазим от спам нашите клиенти.

Дизайн на фирмени бланки
Дизайн на фирмени бланки
Дизайн на фирмени бланки
Дизайн на фирмени бланки
Дизайн на фирмени бланки
Дизайн на фирмени бланки