Изработка на сайт за фирма

Фирменият сайт често има Каталог с представяне на множество продукти и услуги в отделни страници, секция за новини, секция за полезна информация, секция "Често задавани въпроси", блог и като цяло разширена информационна структура, включващи няколко нива от подчинени страници.

Фирмен сайт

Изработката на Фирмен сайт включва

Всички услуги, описани за сайт от типа "Сайт-визитка" и "Малък сайт" плюс допълнително инсталиране на административен панел за самостоятелно качване и редактиране на съдържание на сайта от Вас или Ваши служители или сътрудници.

Услугата включва и обучение за Вас или Ваши служители да работят с административния панел на сайта. Вие и Вашите служители от своя страна се задължавате да работите със съдържанието на сайта по начин, който не е опасен за състоянието на сайта, не влошава стилистичното качество на текстове и доброто качество на публикуване на снимки.

Изискванията са необходими за добра техническа поддръжка на сайта и постоянната му изправност, което е наше задължение, но най-вече за оптимизиране на сайта за търсачки и постигане на удовлетвореност на посетителите за да получавате реални поръчки и приходи от сайта, а не само посещения без реализация (реализация означава клиентите Ви да се обадят или направят поръчка след като посетят сайта).

За да постигнем добро класиране на сайта в резултати от търсачки и добра реализация се нуждаем и от Вашето разбиране и съдействие за правилна работа със съдържанието на сайта. Поддържането на качествено съдържание в сайта е от решаващо значение за неговия успех. Имаме огромен опит в тази област, включително и като копирайтери (съставители на съдържание) и в процеса на работата ще Ви предаваме и своя опит.

Възможности за развитие на сайт на фирма

Бизнес сайтът е динамичен сайт с първоначално съдържание, което Ви позволява да стартирате своя сайт на ниска и приемлива за начинаещ бизнес цена. Сайтът е изграден със съвременна система за управление на съдържание (CMS), която позволява неограниченото му развитие.

На следващ етап в сайта могат да се добавят още секции и нови страници, блог, новини, каталог, електронен магазин, регистрация на клиенти и потребители в сайта, коментари, форум, календар, система за записване на час за посещение, анкети, елементи на социална мрежа, свързваща Ви с клиенти и доставчици и безброй други възможности, каквито се ползват в по-сложните и богати на съдържание съвременни сайтове.

Домейн и хостинг

При поръчка на фирмен сайт получавате безплатно едногодишен хостинг и регистрация на домейн от типа: com, net, org, biz, info, eu.

Индивидуална конфигурация и цена на сайта

Посочените сайтове и характеристики са примерни. Възможни са други конфигурации на брой страници, функции, модули, оформление и цена на сайта според нуждите и възможностите на клиента.

Как се прави голям и ефикасен фирмен сайт

Големите сайтове или сайтове със значителен обем съдържание изключително рядко са такива от самото начало. Нормално е сайтът да стартира само с няколко страници и постепенно да се развива, допълва и обогатява, както като обем съдържание, ката и като допълнителна функционалност.

Зависи какво правите. За някои сайтове е важно да се добави онлайн магазин, за други - каталог с продукти без извършване на онлайн продажби. Трети искат модул за час за записване за посещение в кабинет или възможност да имат регистрирани клиенти, които да влизат в сайта за някаква дейност. Съществуват буквално безброй възможности за развитие.

И най-дългият път започва с първата крачка. Наместо да се опитате да решите какъв искате да бъде сайта Ви в завършен вид, много по-добре е да стартирате с онова, което Ви е най-нужно днес и после, през следващите месеци и години постепенно да развивате сайта с наша помощ. Отлично знаем как се развива този процес от опита ни с работа със стотици клиенти.

Затова нашият съвет е: не отлагайте! Започнете с малко и наблюдавайте как Вашият сайт израства и се развива въз основа на опита, който придобивате.

Създаването и развитието на уеб сайт е много подобно на грижата за овошка или отглеждане на дете. Няма как да го имате незабавно в зрял и завършен вид. Овошката ще даде плод след няколко години, а детето трябва да израстнете и възпитате преди да получите зрял и оформен човек. С уеб сайтовете е същото. Или поне такъв е правилният подход към един успешен сайт.

Започнете с най-важното и постепенно го развивайте. Защото Вашият сайт е необходим на Вашият бизнес но и самият Ви бизнес по необходимост се развива и усъвършенства ден след ден и година след година. Успешният сайт на фирма се развива, променя и обогатява заедно с развитието и промените във Вашия бизнес.

Изработка на сайт-визитка с пакет Бизнес старт

Оферта с конкретна точна цена и с стандартни параметри за сайт-визитка, предназначен за стартиращ малък бизнес или свободна професия ще намерите в нашата оферта за пакет Бизнес старт.

Примери за фирмени сайтове, изработени от нас