Лого и сайт за ЕТ Танита Корект

През февруари 2017 г. получихме заявка за изработка на сайт от ЕТ Танита Корект - Татяна Манолова.

Фирмата се занимава с пълен асортимент книговезки услуги, както за частни лица, така и по поръчка на печатници, които и възлагат подвързване на книги.

Изпълняват още изключително качествена ръчна подвързия, възстановяване и реставриране на редки книги. Техни клиенти са и колекционери на книги, които ги търсят за възстановяване на ценни стари издания.

Научили бяха за нас от техни колеги - ЕТ Антон и син, занимаващи се също с подвързване, чиито сайт ние сме изработили, поддържаме и който сайт излиза на първи места при търсене в Интернет за книговезки услуги.

Поръчката бе за малък сайт-визитка. Сайтът е изработен със система за управление на съдържание Бекдроп (Backdrop CMS) - разклонение (fork) на Друпал, което е специално предназначено за сайтове на малък и среден бизнес, а така също и за неправителствени организации.

Не е ползвана готова тема или шаблон. Специално за този сайт създадохме нова тема за Backdrop CMS

С цел по-добра оптимизация за търсачки и като имахме предвид че подвързването е основна дейност на фирмата, за която биха търсили нейни клиенти в търсачките, регистрирахме подходящ домейн - podvarzvane.com.

При работата по сайта като безплатен бонус направихме дизайн и на ново и оригинално лого за фирмата.

Изпълнение: 
Февруари, 2017
Началната страница на сайта
Новото лого на ЕТ ТАНИТА КОРЕКТ
Страница с ценоразпис