Сайт-каталог изграден с Backdrop CMS

Сайт на малка фирма - онлайн каталог

Сайтът ГУМИ И ДЖАНТИ е пример за полезен за посетителите и собственика на сайта онлайн каталог, изграден с Backdrop CMS.

Интересна е мощната система за търсене по най-различни параметри на публикуваните продукти в два различни раздела - отделно за гуми и за джанти - всеки със свои собствени полета за търсене.

Разработена е нова тема (дизайн) за сайта по изисквания на клиента - с опростен и лесен за навигация интерфейс и само в черно и бяло, както и ново векторно лого за фирмата, представено в сайта.

Клиентът има административен панел чрез който качва и редактира самостоятелно продуктите в Каталога като сам прави и снимките за тях (с мобилния си телефон).

Сайтът има само базова вътрешна (структурна) оптимизация за търсачки, но дори само с ограничена оптимизация за търсачки сайтът има много посещения при търсене в търсачки за гуми и джанти с конкретни размери - примерно "Железни джанти за Тойота Авенсис" - сайтът излиза на първа страница при търсене в Гугъл

В Каталога са публикувани над 500 различни продукта, които редовно се обновяват и актуализират. Клиентът има поръчки чрез сайта от цялата страна. Доставки се извършват чрез куриерски фирми.

Бекдроп - професионално решение за сайт за малък бизнес и НПО

Сайтът е изграден със система за управление на съдържание Бекдроп (Backdrop CMS).

Бекдроп е разклонение на известната в цял свят професионална и безплатна и с отворен код система за изграждане на сайтове Друпал.

След като през ноември 2015 г. се появи Друпал 8, стана ясно че Друпал се развива в посока към големи и скъпи корпоративни сайтове.

Бекдроп (Backdrop CMS) е разклонение (форк) на Друпал - предназначено за разработка на сайтове за малък и среден бизнес, както и за неправителствени организации.

Работим с Бекдроп от 2015 год. и сме убедени, че това е най-добрата система за управление на съдържание за сайтове за малкия бизнес с необятни възможности за настройки и индивидуализиране, както и с големи възможности за бъдещо развитие.

Този сайт е доказателство за това твърдение.

Изпълнение: 
Декември 2015
Начална страница на сайта
Търсене за гуми по различни параметри
Страница на продукт в каталога