Визитки, листовки и сайт-визитка за козметично студио

Дизайн на Визитки за козметично студио

Представяме проектиран от нас дизайн и печат на визитни картички и листовки, както и разработка на малък сайт-визитка за студио за козметични услуги.

Регистрация на домейн, хостинг за сайта, QR код, регистрация в Гугъл карти и рекламни снимки в студиото.

Работата по тези проекти включваше следните дейности:

  • Дизайн и печат на визитни картички - двустранни, пълноцветни, картон хроммат 300 гр/м2, двустранно ламинирани с дигитален ламинат-мат 28 микрона
  • Дизайн и печат на листовки А6, двустранни цветни, за разпространение чрез търговски обекти на партньори, както и на място в самото козметично студио
  • Създаване на QR код, водещ към сайта на студиото, кодът е отпечатан както на визитките, така и на листовките
  • Регистрация на адреса на козметичното студио в Гугъл карти
  • Разработка на малък сайт - тип сайт-визитка
  • Свързване на сайта със съществуваща страница на клиентката във Фейсбук, страницата тя е направила и поддържа самостоятелно
  • Рекламни снимки на интериора на козметичното студио, които са представени в слайдшоу в сайта и изпратени на клиентката за публикуване в социални мрежи и други рекламни материали

Клиентката ни откри чрез Интернет (2018 год.) и направи поръчка по телефон и онлайн, чрез формата за поръчки в нашия сайт.

Работата по дизайн и предпечатна подготовка на визитки и листовки бе извършена онлайн и съгласувана по електронна поща и Viber.

С клиентката се запознахме лично при предаване на печатните материали, при което направихме и рекламни снимки в студиото.

След това разработихме сайта и направихме базова оптимизация на сайта за търсачки. Снимките от интериора на студиото бяха публикувани в сайта.

Визитните картички впоследствие са отпечатвани многократно в допълнителни тиражи.

Допълнително по искане на клиентката бе регистриран нов домейн (2019 год.) за сайта на студиото (и бе създаден нов QR код), старият домейн - отпечатан в листовките - вече не е работещ, актуалният е посочен по-долу (в линка към сайта), а също така е отпечатан и в последните дизайни на визитки, които представяме.

Изпълнение: 
2018 - 2019 год.
Дизайн и печат на визитки за козметично студио
Дизайн и печат на визитки за козметично студио
Дизайн и печат на листовки за козметично студио
Дизайн и печат на листовки за козметично студио
Сайт-визитка - начална страница
Сайт-визитка - страница за контакти